1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v ST a MT - Další série fotografiií

Přinášíme další sérii fotografií z MČSR v Podivíně. Zhlédněte: Foto 1. den Foto 2. den. Děkujeme Dominiku Eichlerovi z Břeclavi, který je autorem fotografií..

Rozhovor o mistrovstvích 2013

Bývalo zvykem po provedených závodech prezentovat report. Tentokrát se pokusíme tradici trochu změnit. Důvod je zcela prostý. Nelze v reportu vyjmenovat všechny soutěžící, organizátory, nakladače, rozhodčí, informatiky, sponzory, diváky, zdravotníky, speakry, doprovod, fotografy atd. atd. tak, aby byl tento rozhovor v mezích úměrného rozsahu. Všichni tito si zaslouží naše poděkování za dvě výborná mistrovství republiky. Věříme, že naše rozhodnutí pochopíte. Tentokrát uveřejňujeme rozhovor s prezidentem FČST Liborem Hurdálkem, proč tato dvě mistrovství, jaká je jejich budoucnost i o dalších věcech.

Číst dál: Rozhovor o mistrovstvích 2013

MČSR v ST a MT - Poděkování a výsledky

Maraton společného mistrovství ČR a SR v silovém trojboji a mrtvém tahu je úspěšně za námi. Bylo to náročné, ale stálo to za to. Obrovské díky a uznání zaslouží pořadatelé z Podivína v čele s Vláďou Svobodou. Zhostili se ukolu se ctí a na výbornou. Spousta práce a příprav se neodhrávala v sobotu a neděli, ale přesto měla velký podíl na výsledku.

Číst dál: MČSR v ST a MT - Poděkování a výsledky

MČSR v ST a MT - Aktualizace skupin

Do kapitoly "Dokumenty" (na liště) v oddíle "Výsledky a tabulky soutěží" byly umístěny Aktualizované startovní skupiny pro MČSR v ST a MT (Podivín 6. - 7.4.2013), podle posledních doplnění. Vedle skupin jsou uvedeni nominovaní rozhodčí. Skupiny jsou na prvním listu souboru a na druhém naleznete časový harmonogram soutěže, včetně vážení. Pozor, v pátek začíná vážení v 17:00. 

 

Číst dál: MČSR v ST a MT - Aktualizace skupin

MČR FČST v BP v Trutnovinkách

V trunovském  tisku byla uveřejněna zpráva o MČR v Bench Pressu. Je zde i pár desítek fotografií. Čtěte: Trutnovinky

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male