1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v MT Vsetín 2020: ZRUŠENO

S ohledem na zpřísnění opatření souvisejících s C-19 a nejasnost ohledně vývoje situace bylo MČR v mrtvém tahu (listopad 2020) po dohodě Výboru FČST a pořadatele ( Adam Švehla) ZRUŠENO. Je nám to velice líto, ale za současné situace je otázkou, zda by vůbec bylo možné MČR pořádat. Nezoufejte však, již dnes se Výbor FČST zabývá přípravou kalendáře na příští rok- 2021. Nás přece jen tak nic nezdolá.

Na MČR měla proběhnout i Valná hromada FČST. Pro tento bod jsme zvolili náhradní řešení. V souladu se stanovami můžeme VH uspořádat metodou Per Rollam (hlasování po internetu). Podklady připravíme a vše se včas dozvíte na FB a webu FČST.

MČR v TR a DŘ Domažlice: Startovní skupiny

Závodníci pro MČR v trojboji a dřepu 2018 v Domažlicích byli rozděleni do startovních skupin. Soubor byl umístěn na FČST Google. Pro vtsup klikni na logo "Soutěže-Info" (v pravém sloupci stránky) a následně na složku "MČR v TR a DŘ Domažlice" a pak na soubor "Startovní skupiny MČR 2018". Pro vstup klikni: Skupiny MČR 2018.

Celkem je na MČR registrováno 187 startů. Z toho 148 na trojboj a 39 na dřep.

Systém startů skupin je následující:

Číst dál: MČR v TR a DŘ Domažlice: Startovní skupiny

DVD z Aminostar MČR FČST 2012

DVD01 smDVD jsou hotova. Celkem jde o 5 kusů, na kterých jsou umístěna všechna videa prezentovaná na webových stránkách FČST. Uspořádání na DVD je podle jednotlivých klubů. Každý vedoucí klubu obdrží zdarma všech 5 DVD. Zájemci o další kopie se mohou dohodnout v rámci klubu na jejich zhotovení.

 

Číst dál: DVD z Aminostar MČR FČST 2012

GPC-Czech Republic is Alive & Well

"GPC České republiky žije a vede si dobře" Tak tento text je uveřejněn i s fotodokumentací z Aminostar MČR 2012 na hlavní stránce GPC. Jde o uznání za dosavadní půlroční činnost FČST završenou proběhlým Aminostar MČR, které určitě náleží nejen pořadatelům a vedení, ale i všem členům, soutěžícím a fandům. Originál čtěte: GPC

Aminostar MČR FČST 2012 - report

V sobotu 14.4.2012 se v Trutnově konalo Aminostar Mistrovství ČR v silovém trojboji a bench pressu Federace českého silového trojboje (FČST). Pořádáním mistrovství byl pověřen sportovní klub Powerlifting Trutnov. Soutěž probíhala podle mezinárodních pravidel GPC a to včetně rozdělení do jednotlivých kategorií a na skupiny RAW a Equipment. 

Číst dál: Aminostar MČR FČST 2012 - report

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male