1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Vlastimil Šafařík - Profil reprezentanta

Do kapitoly "Dokumenty - Profily reprezentantů FČST" byl vložen profil našeho dalšího úspěšného reprezentanta Vlastimila Šafaříka. Vlasta je v přípravě na MS GPC v Las Vegas, kde bude závodit v PWL RAW a to i se svým otcem Michalem Šafaříkem. Oběma držíme palce. Pro zobrazení profilů klikni: Profily reprezentantů FČST

MS GPC 2015 - Nominace do 25.7.2015!

Upozorňujeme, že termín pro podání nominací na MS GPC je do 25.7.2015! Následně se nominace ČR i poplatky zasílají pořadateli. Veškeré informace naleznete zde: Postup nominace.  Nominaci zatím získalo 11 reprezentantů: Reichel Pavel, Hakl Josef, Velička David, Hurdálek Martin, Hurdálek Libor, Škop Ladislav, Andreáš Miroslav, Halenkovský Luboš, Herák Leoš, Heráková Dominika, Havrda Jiří.

Takže nečekejte. Přihlášení po tomto termínu je zatíženo poplatkem 30 EUR!

Rekordy FČST po ME GPC 2015

Jak jsme již uvedli, podali naši závodníci na ME výborné výkony a získali řadu cenných umístění. Důkazem toho je i to, že na ME bylo vytvořeno celkem 23 nových národních rekordů. Jmenovitý seznam je uveden níže. Nové rekordy byly zapracovány do tabulek a naleznete je na našem webu v kapitole “Dokumenty” – "Rekordy FČST”. Klikni: Aktuální rekordy FČST.

Číst dál: Rekordy FČST po ME GPC 2015

Nové ER & WR 2015-06

Na web GPC byly vloženy nové světové a evropské rekordy, aktualizované po ME GPC 2015 v Eastbourne. Klikni: ER & WR GPC

PT Servis - Postup objednávání

 

Jak jsme Vás již informovali, novým partnerem FČST je společnost PT servis. Níže je přiloženo představení společnosti a způsob přihlášení a objednávání pro členy FČST. Na výběr máte řadu produktů za velkooobchodní ceny. Těšíme se na spolupráci s naším partnerem PT servis a věříme, že Vás nabídka osloví a pomůže Vám v přípravě na společné závody.

Číst dál: PT Servis - Postup objednávání

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male