1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Již 20. klub FČST

FČST má další nový klub. V pořadí již dvacátým naším klubem je Animal Powerlifting Team. Klub sídlí v Hovoranech, vedoucím je Josef Grmolec a má zatím 6 členů. Vítáme nový klub mezi námi a přejeme celému klubu a všem jeho členům mnoho štěstí a sportovní úspěchů a to již na Karpatském poháru, kde se klub představí. Pro zobrazení jmenného seznamu našich členů, kterých je již 249, klikni: Seznam členů FČST. 

Číst dál: Již 20. klub FČST

Aktuální rekordy FČST po MS GPC 2015

Na MS GPC 2015 v Las Vegas podali naši reprezentanti skvělé výkony o tom svědčí i počet nových národních rekordů FČST. Naši závodníci vytvořili na MS celkem 25 nových národních rekordů. Aktuální podoby rekordů FČST naleznete v kapitole "Dokumenty - Rekordy FČST". Klikni: Rekordy FČST. Přehled hodnot nových rekordů a jmenný seznam jejich tvůrců naleznete níže. Všem soutěžícím gratulujeme. Možnost překonat rekordy máte již na Karpatském poháru nebo MČR v Mrtvém tahu v Příbrami.

Číst dál: Aktuální rekordy FČST po MS GPC 2015

MS GPC 2015 - Netradiční report

Na MS GPC 2015 v Las Vegas nastoupilo do bojů o medaile 17 reprezentantů ČR. Naše výprava si vedla skvěle a v konečném zúčtování pak naši borci získali 10 titulů mistra světa, 7 stříbrných medailí a  1 bronzovou. Všem gratulujeme k dosaženým výsledkům a děkujeme za výbornou reprezentaci v Las Vegas. Přehled výkonů a umístění je zde:

Číst dál: MS GPC 2015 - Netradiční report

PT servis - Výhodné nákupy u našeho partnera

 DŮLEŽITÉ INFO JAK VYUŽÍT SLEVY PŘI VAŠICH NÁKUPECH NEJEN SPORTOVNÍ VÝŽIVY OD PARTNERA FČST

  • Setkali jsme se s problémem, že vám systém nenabízí vaše správné slevy.
  • Trochu jsme tedy systém upravili aby byl pro vás jednodušší a slevy jste viděli hned.

Je nutné dodržet tyto body:

Přihlásíte se na www.ab-vyziva.cz

Pozor vaše velkoobchodní slevy neuvidíte a nevyužijete na žádných dalších našich e-shopech

Číst dál: PT servis - Výhodné nákupy u našeho partnera

Libor Hurdálek - Profil reprezentanta

A máme zde profil dalšího dlouholetého reprezentanta FČST Libora Hurdálka. Libor se rovněž připravuje na MS v Las Vegas, kde bude závodit v PWL EQUIP společně se synem Martinem. Oběma držíme palce. Profil byl umístěn do kapitoly "Dokumenty - Profily reprezentantů FČST". Pro zobrazení profilů klikni: Profily reprezentantů FČST

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male