1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Národní rekordy MT po Karpatském poháru

Již příští týden proběhne MČR v mrtvém tahu v Příbrami. Abyste měli cíle, jaké váhy pokořit, aktualizovali jsme národní rekordy v mrtvém tahu po Karpatském poháru v Trutnově. Rekordy naleznete v kapitole: Dokumenty – Rekordy FČST. Pro zobrazení klikni: Rekordy FČST. Celkem bylo na Karpatském poháru vytvořeno 9 nových národních rekordů v mrtvém tahu. Jmenný přehled naleznete níže:

Číst dál: Národní rekordy MT po Karpatském poháru

Karpatský pohár 2015 - Fotogalerie

Přinášíme několik odkazů na fotogalerie z Karpatského poháru 2015 v Trutnově. Děkujeme všem autorům za jejich zveřejnění. Pro vstup na foto klikni na podbarvený text.

Fotogalerie Hurdálci, Fotogalerie Siłacze Sudety Międzylesie (Polsko), Fotogalerie Iron Gym (Slovensko).

Karpatský pohár 2015 - Poděkování

 Tak Karpatský pohár 2015 v Trutnově máme za sebou. Připravíme opět nějaký krátký report, jen co se rozkoukáme. Předtím bychom ale chtěli poděkovat všem, kteří se Karpatského poháru účastnili jako závodníci i jejich doprovodu. Jste fajn parta a bylo nám ctí a potěšením se s Vámi všemi opět setkat. Samozřejmě velký dík

Číst dál: Karpatský pohár 2015 - Poděkování

Karpatský pohár 2015 - Výsledky

Pro zobrazení výsledků klikni: Karpatský pohár - Výsledky.

Nové WR & ER GPC 2015 - 09

Na web GPC byly vloženy světové a evropské rekordy aktualizované po MS v Las Vegas. WR jsou v kapitole "Records - World records" a ER v kapitole "Records - Continental records - Eropean" Pro vstup klikni: WR & ER Records. Jen poznámka. Na Karpatský pohár přijede i Tina Gačnik, která rekordy GPC aktualizuje, takže Ti, kteří v Trutnově vytvoří nové WR nebo ER, si budou moci nechat na místě vytisknout certifikát o rekordu.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male