1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Vrchlabáci testovali formu před Aminostar MČR

10 dní před Aminostar MČR si Vrchlabáci otestovali formu v Náchodě na Aminostar Contest Tour. Výsledky  naznačují, že se máme na co těšit. Posuďte sami mrtvý tah RAW:

Číst dál: Vrchlabáci testovali formu před Aminostar MČR

Informace k Aminostar MČR

Aminostar MČR FČST se neúprostně blíží a proto jsme pro vás připravili souhrn informací, které se Vám mohou hodit.

1)      Aktuální stav soutěžících je stále 72. Děkujeme všem za chuť účastnit se MČR a přejeme pohodové doladění formy v závěrečné přípravě.

Číst dál: Informace k Aminostar MČR

Radovan Kaděra se synem v přípravě na MČR

30. března 2012  bylo na tréninku v Power Břeclav veselo. Radovan Kaděra piloval mrtvé tahy před blížícím se mistrovstvím ČR FČST v Trutnově. V jeho tréninku mu asistoval jeho 15 měsíců starý syn Damiánek, který již začíná získávat základní trojbojařské návyky a osahávat si činky.

Číst dál: Radovan Kaděra se synem v přípravě na MČR

Reprezentační polokošile

Možnost objednání reprezentačních polokošil. Na kvalitní bílé polokošili (175 g, Piqui) je proveden sítotisk znaku FČST a nápisu. 


Předpokládaná cena je cca. 310 Kč/ks. Jde o to, kolik polokošil bude objednáno. Uvedená cena je
při 50 objednaných ks. Pokud máte zájem, napište do 5.4.  na adresu Jana Vojtěchovského počet a
velikosti. Předpokládáme, že hotové košile by byly přivezeny na MČR v Trutnově.  Pro členy je možnost řešit objednávku přes vedoucího jejich klubu.

E mail na Jana Vojtěchovského: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Číst dál: Reprezentační polokošile

Aminostar MČR - Časový harmonogram soutěže

Harmonogram Aminostar - MČR je vytvořen v návaznosti na startovní listinu k 25.3.2012, která zaznamenala oprotí předchozí verzi několik změn (čtěte: startovní listina ). Další drobné změny tím pádem zaznamenalo i rozdělení do skupin (čtěte: soutěžní skupiny).

Doporučujeme pročíst  především druhý dokument, protože podle původních předpokladů pár přihlášených soutěžících odstoupilo ze soutěže z důvodu zranění, na druhé straně se však přihlásili soutěžící noví a rozdělení do skupin se tak mírně změnilo. Ve startovní listině tak je 72 soutěžících, což je o 1 více oproti poslední verzi.

Číst dál: Aminostar MČR - Časový harmonogram soutěže

Nasazení rozhodčích na Aminostar MČR

Na Aminostar MČRF FČST budou rozhodčí nasazeni podle přiloženého schématu

Číst dál: Nasazení rozhodčích na Aminostar MČR

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male