1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Příprava sezony 2013

 Jedním z bodů řešených na valné hromadě příští týden bude kalendář soutěží pro rok 2013.  Pravděpodobně půjde z pohledu lifterů a nejzajímavější bod, proto vám již dnes přinášíme návrh, který bude projednáván.

1)     MČR FČST v silovém trojboji a v mrtvém tahu – Bude otevřené a proběhne na počátku dubna. Kandidátem na pořadatelství je Posilovna Podivín.

Číst dál: Příprava sezony 2013

Vítáme mezi námi nový oddíl

1.11.2012 se dalším členským klubem FČST stal Oddíl silového trojboje Vyškov. Vedoucím klubu je František Vincourek a seznam členů si můžete přečíst v kapitole "oddíly" Určitě je budete znát. Vítáme Oddíl silovéhé trojboje Vyškov mezi námi a přejeme všem jeho členům plno síly, energie, elánu a hodně úspěchů.

Smutná zpráva

Dne 3.10.2012 odešel náhle do lifterského nebe pan Mgr. Pavel Čížek, skvělý člověk, přítel a vynikající sportovec.

Pavel byl několikanásobný mistr ČR v benchpressu i trojboji a mistr světa v trojboji 2010. Závodil v kategorii M1 do 125kg. Jeho maximální výkony byly 325 - 252,5 - 300 kg. Pavel je i držitelem mnoha českých rekordů.

Ti co ho znali, ať si na něho chvíli vzpomenou. Vzpomíná jeho tréninkový parťak Martin Vaško.

Číst dál: Smutná zpráva

Vítáme další nový oddíl v FČST

29.9.2012 se již jedenáctým členským klubem FČST stal oddíl SK GIGANT´S Bořislav. Vedoucím klubu je Aleš Navara a seznam členů si můžete přečíst v kapitole "oddíly" Určitě je budete znát. 

Vítáme SK GIGANT´S Bořislav mezi námi a přejeme všem jeho členům plno síly, energie, elánu a hodně úspěchů.

Další nový oddíl FČST

25.9.2012 se již desátým členským klubem FČST stal oddíl Powerlifting klub Takis Příbram. Vedoucím klubu je Panajotis Bachcevanidis. S dalšími kluby se vyjednává a věříme, že do konce roku ještě nějaké přibudou. Takže to vypadá na členskou základnu blížící se 150 powerlifterům. 

Vítáme nový klub v FČST a přejeme všem jeho členům plno síly, energie, elánu a hodně úspěchů.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male