1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ME GPC 2022 bude v Trutnově

 Jak už bylo uvedeno na FB GPC a FČST minulý týden, pro nepříznivou situaci na Ukrajině se ruší pořádání ME GPC 2022 na Ukrajině. Novým pořadatelem bude FČST a ME proběhne v Trutnově ve dnech 29.6. - 3.7. 2022 v budově Městského úřadu Trutnov. Místo dobře znáte, pořádáme zde naše MČR a proběhlo zde i ME GPC 2014. Změna pořadatele a místa může být nepříjemná pro některé zájemce. A zvláště nepříjemná je pro GPC Ukrajiny kvůli současné situaci. Děkujeme GPC Ukrajina za pomoc a podporu při řešení přesunu pořadatelství a myslíme na všechny naše kamarády. Na druhou stranu je potěšující, že GPC bylo schopné situaci rychle řešit a nebylo pouze pasivním pozorovatelem ve vleku nepříjemných okolností. 

Níže je zobrazen hrmonogram ME. Vážení bude vždy den před vlastní disciplínou. Vše bude uveřejněno v informacích, které se právě připravují. Uvidíne se v Trtunově. Těšíme se na Vás, přátelé! 

Číst dál: ME GPC 2022 bude v Trutnově

MČSR v TR 2022 - Zaslání startovného

 Členové FČST mohou zaslat startovné na MČST v TR 2022 v Nitře prostřednictvím FČST.

Postup je následující:

1) Zašlete startovné v Kč na účet FČST:

účet: 2901135139/ 2010

banka: Fio banka, a.s.

majitel účtu: Federace českého silového trojboje

2) Startovné zašle vedoucí klubu za celý klub najednou. Do zprávy uveďte jméno klubu a zašlete na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. informaci o odeslání platby a seznam, za koho je zasláno startovné.

Číst dál: MČSR v TR 2022 - Zaslání startovného

MČSR v ST 2022 Nitra - Informace

Společné mezinárodní mistrovství ČR a SR v silovém trojboji a dřepu. Na mistrovství navazuje i mistrovství SR v BP a DL, kterého se mohou účastnit i závodníci z ČR.

Charakter soutěže: Otevřené mistrovství, kterého se mohou zúčastnit i nečlenové FČST

Rekordy: Na MČSR bude možno vytvářet evropské a světové rekordy a dále rekordy FČST.

Termín: 22. - 24. dubna 2022

Číst dál: MČSR v ST 2022 Nitra - Informace

Kalendář akcí FČST 2022

 Valná hromada FČST 11-2021 schválila návrh kalendáře soutěží v následující podobě.

Mistrovství ČR:

Číst dál: Kalendář akcí FČST 2022

MČR v MT 2021: Poděkování, report

Dne 6. listopadu 2021 proběhlo v obci Hošťálková (u Vsetína) Otevřené MČR v mrtvém tahu 2021. Podívejme se z různých úhlů ve zkratce, jak MČR probíhalo:

Zajištění: Mistrovství bylo skvěle zorganizováno a zajištěno. Adam Švehla a jeho celý tým odvedl skutečně výbornou práci. Vše probíhalo bez zbytečných zdržení a soutěžící se díky zázemí a dostatku informací mohli plně soustředit na své výkony. Mistrovství bylo z technických důvodů přesunuto do nové lokality a konalo se v místní sportovní hale, zdá se však, že to přispělo k dobrému průběhu soutěže, protože díky menšímu (ale dostatečnému) prostoru bylo vše více osobní a koncentrace fandů a diváků skvěle působila na výbornou atmosféru uvnitř sálu.

Číst dál: MČR v MT 2021: Poděkování, report

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male