1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

GPC World Cup V4 Trutnov 2023: Harmonogram

Logo 5 lc maly Přínášíme Vám harmonogram pro GPC World Cup V4 - Visegrad 2023 v Trutnově. Doplníme jen pár informací.

  1. Do soutěže byla zařazena i disciplína Bicepsový zdvih. Upozorňujeme, že se nejedná o oficiální disciplínu GPC a nelze v ní tedy vytvářet GPC rekordy. Disciplína bude zařazena na neděli a jde o zpestření a doplnění soutěže.
  2. Vážení je možné vždy den před soutěží odpoledne a i v den soutěže ráno.
  3. Denní časy zahájení a rozpisy skupin budou zveřejněny po ukončení vážení.
  4. Harmonogram byl vložen i na FČST Google. Pro vsstup klikni zde: GPC World Cup V4 - 2023.

Další informace budou následovat. Těšíme se na vás, přátelé!

Číst dál: GPC World Cup V4 Trutnov 2023: Harmonogram

Kalendář akcí FČST - rok 2023

Přinášíme vám první návrh kalendáře akcí FČST pro rok 2023. V kalendáři je "PROZATÍM" 12 soutěží. Čekáme však na doplnění akcí ze Slovenska a Maďarska a dále pak na akce GPA/IPO. V jednání je i nová soutěž, kterou jsme do kalendáře zatím nedali. Pokud vše dopadne půjde o úplnou novinku v akcích na území ČR. Takže držte palce. Jakmile budeme znát další akce a podrobnosti, budeme vás informovat a aktualizovat kalendář.

Kalendář je dostupný na webu FČST. Pro vstup klikni zde: Kalendář akcí pro rok 2023

 

GPC World Cup V4 - Visegrad 2023

 GPC World Cup proběhne v Trutnově ve dnech 27. - 30. dubna 2023. Navazujeme tak na seriál světových pohárů V4, kdy první ročník proběhl v roce 2018 v Maďarsku. Následně bylo pořádání dalších ročníků přerušeno z důvodu kovidových opatření.
GPC World Cup bude pro FČST nominační soutěží na všechny disciplíny pro mezinárodní soutěže v roce 2023.
Na poháru se budou uznávat i světové a evropské rekordy.
Další informace budou následovat. Takže se na Vás těšíme a můžete začít ladit formu!
 

MČR v MT 2022 Vrchlabí: Poděkování

Máme za sebou úspěšné MČR v mrtvém taku, které proběhlo 5.11.2022 ve Vrchlabí pod organizací týmu Powerlifting Vrchlabí. Myslím, že každý, kdo se mistrovství zúčastnil, si jej užil. Do soutěže nakonec nastoupilo 156 závodníků, kteří byli rozdělení do 11 skupin.

Z pohledu zajištění a organizace soutěže, lze mistrovství hodnotit jako výborné. Vše probíhalo bez prodlev, nálada a atmosféra byla výborná (ostatně jako vždy). Informace byly k dispozici včas a v plném rozsahu.

Soutěžící svým přístupem opět potvrdili, že powerlifting je v ČR stále na vzestupu. Jejich výkony byly opět ozdobou soutěže a v tabulkách rekordů jsme opět zaznamenali řadu nových záznamů. Jen pro informaci. Třístovka už začíná být v liftu běžnou záležitostí. Na mistrovství byla tato (zatím) magická hranice 300 kg pokořena celkem 29x a to 17 závodníky. Další ke kvalitě výkonů asi není nutno dodávat.

Číst dál: MČR v MT 2022 Vrchlabí: Poděkování

MS GPC 2022: Šťastnou cestu

 Přátelé, přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu na MS GPC 2022. Na vlastním mistrovství pak hodně síly a jen samé platné pokusy. Ať se Vám všem daří!!!!!! A pamatujte, pokud nejde o život, je to legrace. Hodně štěstí všem! Uvidíme se v Trnavě!

Číst dál: MS GPC 2022: Šťastnou cestu

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male