1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

MS GPC 2019: Nejúspěšnější šampionát pro FČST

 20. - 27.10. 2019 proběhlo v Nových Zámcích (Slovensko) MS GPC. Do velice pěkně uspořádané a organizované soutěže se přihlásilo přes 900 závodníků ze 38 zemí světa k více jak 1.100 startům. Pro výpravu ČR to bylo nejúspěšnější mistrovství od vzniku FČST. Posuďte sami:

  1. Na MS bylo přihlášeno 150 závodníků  z ČR a byli jsme druhá nejpočetnější výprava.
  2. Naši závodníci vytvořili velkou řadu nových ER & WR (číslo připravím).
  3. V absolutních umístěních v kategoriích byla výjimka, pokud se na stupíncích neobjevil reprezentant ČR. Někdy tam byli i dva naši závodníci a v některých kategoriích jsme obsadili všechna 3. místa. Viz. foto dole z absolutky Open DL RAW
  4. V pořadích národů obsadila ČR 2x 1. místo (SQ RAW a PWL EQ). 2x 2. místo (DL EQ a DL RAW). 2x 4. místo (PWL RAW a BP RAW). V BP RAW nám 3. místo uniklo o pouhých 7 bodů, kdy 3. pozice měla někde 1.231 bodů a my 1.224 (takže to nebyl ani ten pověstný chlup.
  5. Na jednání AGM GPC (obdoba Valné hromady) jsme získali pořadatelství World Cup GPC - Visegrad Cup s termínem, který si určíme my.
  6. Uzavřela a rozšířila se spolupráce se Slovak Powerlifting a to o pořádání společných MČSR v trojboji (informace sdělíme následně).
  • Co bylo potěšující, že naši závodníci vystupovali na MS profesionálně a s nadhledem. Všichni pak působili jako jeden tým a jedna parta. Prostě "Parta FČST" zaznamenala obrovský pokrok a posun k dobrému. Což se potvrdilo na tomto mistrovství světa. ČR je v zahraničí z pohledu powerliftingu vnímána velice dobře a je žádaným partnerem. A toto je vše je VAŠE práce a jsou to výsledky VAŠEHO úsilí. Ještě jednou všem gratuluji ke krásným výsledkům a děkuji za výbornou reprezentaci. Bylo skvělé být u tohoto úspěchu s VÁMI všemi. Bylo mi ctí, PŘÁTELÉ. (PS. Věřte, že uvedené mohu odpovědně posoudit, protože na soutěžích působím nejen jako závodník, ale i jako rozhodčí, člen mezinárodního vedení GPC, někdy i jako pomoc při řízení soutěží a během soutěží se účastním řady vyjednávání a řešení různých situací).

 

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes232
Za měsícZa měsíc7220
CelkemCelkem1085925
Vaše IP3.14.132.214
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 71
Teď on-line
-