1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

B & D Cup Vrchlabí 2015 - Poděkování

V sobotu 29.8.2015 proběhla ve Vrchlabí tradiční soutěž v mrtvém tahu a benchpressu. Takže bleskově jen pár postřehů:

Pořádající tým: Powerlifting Vrchlabí opět nezklamal a pro všechny účastníky připravil závody na vysoké úrovni. Vše probíhalo plynule a bez problémů. Věříme, že všichni byli spokojeni a budou se opět rádi vracet.

 

Atmosféra: Byla přátelská plná povzbuzování a vyhecovala závodníky k vynikajícím výkonům.

 

Benč: Pro tentokrát ještě odolalo 370 kg v benči equip, ale věříme, že Jirka Havrda po úspěšných 360 kg onu 370 pokoří na další soutěži (třeba již na Karpatském poháru).

Mrtvola: Třístovka byla pokořena několikrát. Padaly skvělé výkony. Nejvyšší pak předvedl Jaroslav Zelený a to rovných 345 v RAW.

Naše ženy: Naše dámy liftu opět nezklamaly a mužským protějškům pěkně šlapaly na paty. 

Nová krev: Potěšující je příchod mladých členů a to v řadě našich klubů. Teens a junioři jsou pěkně hladoví a máme se v budoucnu na co těšit. Zvlášť, když je "koučují" legendy jako Petr Petráš, Luboš Šos, kluci Piankovi, Muchomůrky (Semiláci), Trutnováci, Láďa Svoboda a samozřejmě i domácí Vrchlabáci. Jsem rád, že to kluky chytlo. Jednou to po nás "dědcích" převezmou.

Nové tváře: Potěšující byla i hojná účast nečlenů FČST. Jsme rádi, že u nás závodí a že se s nimi můžeme potkávat a vyměňovat zkušenosti. 

Co dodat: Děkuji všem pořadatelům za výbornou soutěž. Veliké díky si zaslouží i soutěžící a jejich doprovod za bojovnost a perfektní výkony. Publikum opět nezklamalo a vytvořilo výbornou atmosféru. Prostě byl to skvělý den s partou výborných lidí. Díky Vám všem. Bylo mi ctí se s Vámi všemi opět setkat.

Libor Hurdálek

Výsedky naleznete zde (Klikni): Výsledky Vrchlabí 2015

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male