1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

PT Servis - Postup objednávání

 

Jak jsme Vás již informovali, novým partnerem FČST je společnost PT servis. Níže je přiloženo představení společnosti a způsob přihlášení a objednávání pro členy FČST. Na výběr máte řadu produktů za velkooobchodní ceny. Těšíme se na spolupráci s naším partnerem PT servis a věříme, že Vás nabídka osloví a pomůže Vám v přípravě na společné závody.

 Vážení přátelé,

uzavřeli jsme nově dohodu o spolupráci s vaší Federací českého silového trojboje, a.s.
Jako partner federace vám nyní nabízíme spolupráci. Budete mít možnost nakupovat v našem obchodě sportovní výživu za velkoobchodní ceny. Samozřejmě můžete využít i poradenství z této oblasti a do budoucna plánujeme právě ve spolupráci s Vaší federací ještě další překvapení, o kterém budete v případě pozitivního vyřízení informováni. Co se sportovní výživy týká, najdete u nás opravdu široký výběr značek.
Krátké představení:
Již od roku 1994 patříme k několika málo velkoobchodním distributorům sportovní a doplňkové výživy. Jsme přímými zástupci většiny velkých Českých výrobců a oficiálních dovozců do ČR. Důležité je, že neodebíráme NIKDY zboží s nejasným původem od šedých dovozců. To je velmi důležité, zvláště pokud spolupracujete s takovými sportovci a kluby jako my. Nemůžeme si dovolit riskovat vaše zdraví, nebo sportovní kariéru a ani pokud nejde o vrcholový sport by jsme si toto nedovolili. Sám mám za sebou sportovní minulost a také vím, jaké komplikace mohou vzniknout použitím neschválených přípravků.

Mezi naše odběratele patřili nebo stále patří :

Jihostroj ČB již 18 let, nejúspěšnější volejbalový tým v ČR pravidelně hrající ligu mistrů
Yvetta Hlaváčová nejen při překonání světového rekordu na přeplavbě kanálu La Manche
Svého času nejmladší Český plavec, který překonal kanál La Manche Filip Pytel
Účastník paralympiády v Londýně Arnošt Petráček, který drží několik Světových rekordů
Pomohli jsme dodávkami HC Škoda Plzeň k dosažení vysněného titulu v roce 2013
Dodáváme přípravky pro regeneraci fotbalovému týmu FC Viktoria Plzeň
V neposlední řadě máme i třetí Plzeňský titul s týmem Amerického fotbalu Pilsen Patriots
V současné době od nás odebírá doplňky volejbalová mužská i ženská reprezentace
Team PowerBulls včetně Milana Špingla silového trojbojaře který se účastní Světových her v Kolumbii a několik dalších silových trojbojařů z jiných federací, např. J.Šoukal, nebo několikanásobný mistr ČR a mistr světa zrakově postižených v bench presu Martin Bihary.

Jak v našem obchodě nakupovat a využít slev, které nabízíme?

Přihlásíte se na www.ab-vyziva.cz
V pravém horním rohu máte možnost nové registrace.
Hned nahoře je TEAM kód  do tohoto okénka zadejte heslo:

(heslo obdržíte na adrese Libora Hurdálka. Můžete psát emailem, nebo přes facebook)
 
Dále již jen vyplníte svoji adresu, adresu kam chce případně zboží posílat, pokud je jiná (do zaměstnání atd.) Pokud máte iČO a DIČ a budete si dávat toto do nákladů, tak samozřejmě také vyplňte. Důležité je zadávat mobilní telefon bez předvolby a bez mezer. Z toho se totiž číslo exportuje pro dopravce a když jsou tam mezery, tak se jim exportuje jen část a nemohou se potom se zákazníky spojit.

Poté registraci odešlete a do mailu vám přijde číslo zákazníka a heslo, které jste si vybrali sami.

Přihlásíte se pod těmito údaji a naskočí vám váš ceník. Uvidíte doporučené maloobchodní a vaše nákupní ceny i výši slevy.
Pokud budete chtít nakupovat nejen pro sebe, ale i pro přátele, tréninkové partnery atd. není to problém, množství objednávek samozřejmě není nijak omezeno . Pouze k tomu využijte jen váš účet. Budeme průběžně kontrolovat se svazem celý seznam registrovaných a pokud by se objevil někdo, kdo není registrován svazem a přihlašoval by se těmito údaji, účet bychom mu smazali. Ale máte tak možnost si třeba částečně pomoci v přípravě, pokud budete objednávat pro své známé atd.

V případě jakýchkoliv nejasností, nás kdykoliv bombardujte na tel. 377442409 nebo na 608340614.
( pouze od 20.6. do 4.7. ) jsem mimo ČR na dovolené. Na pevné lince ale kolegové a kolegyně jsou.

Uvidíme se s většinou z vás na mistrovství v Příbrami, které pořádá Jan Suda. Budu se těšit a mohu vám tam případně zodpovědět jakékoliv dotazy, nebo přivézt ukázat třeba zboží, které neznáte a rádi byste se s ním seznámili. V tom případě by bylo dobré mi zaslat seznam takových věcí na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

S pozdravem a přáním co nejlepších výkonů

Pavel Trampota, pt-servis

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male