1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v ST 2015 - Poděkování

Ve dnech 10. - 12.4.2015 proběhlo v Praze společné mistrovství ČR a SR v silovém trojboji. Děkuji všem pořadatelům a zejména pak členům Xxtreme Praha za výborně připravenou a zorganizovanou soutěž. Krátce přidám jen pár rychlých postřehů:

 

Pořadatelé: Jak jsem napsal: SUPER. Vše fungovalo a bylo výborné. Zvukař perfektně doplnil atmosféru soutěže. Nakladači pracovali bezchybně. Nakonec, byli to již osvědčení nakladači z ME v Trutnově, takže již měli zkušenosti.

Závodníci: Bylo jich neskutečné množství a zájem byl veliký. Nakonec jsme museli i zastavit další přihlašování, protože bychom šli do rizika. Vše však proběhlo zdárně a to i díky samotným závodníků. Soutěžící věděli co a jak a svým přístupem jen podpořili hladký průběh soutěže.

Rozhodčí: Konečně se nám úročí nastavený trend výchovy a vzdělávání rozhodčích. V kvalitě došlo k velkému posunu k lepšímu. S potěšením jsem zjistil, že i tři nováčci, kteří skládali zkoušky, podali dobrý výkon.

Výkony: Je vidět, že se federace nejen rozrůstá co do počtu členů, ale že jde nahoru i výkon. Padala řada nových rekordů a to i nadnárodních.

Zájem o soutěž: Zájem na Power live byl neskutečný. Někde kolem 4. 792 diváků. Což dělá více jak 2.000 diváků na den (soutěž běžela 2,5 dne) a to hovoří za vše.

Atmosféra: Myslím, že přátelská atmosféra spolupráce jen podpořila soutěžní výkony a opět potvrdila náš společný cíl: Užít si společně lift se svými přáteli a dobrými výkony.

Sponzoři: Sponzoři svou pomocí pomohli ke úspěšnému průběhu soutěže. Díky jim za vše.

Děkuji Vám všem, za pomoc, účast a předvedené výkony. Bylo mi ctí se s Vámi všemi setkat a i soutěžit na stejných prknech. Jste fajn parta a braňte si svou atmosféru a přístup k liftu. Není to všude samozřejmostí.

Všem gratuluji k dosaženým výkonům a těším se na setkaní na dalších závodech, třeba již za 14 dní ve Vrchlabí.

Libor Hurdálek 

Prezident FČST

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male