1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Podpora reprezentantů FČST

Blíží se nám ME v Anglii a MS v USA. Naši reprezentanti hledají sponzory. Sponzoři však požadují prezentaci podporovaného sportovce a tím i sebe. V souvislosti s tímto nabízí FČST pomoc při prezentaci na svých webových stránkách a facebooku. Za tímto účelem budou realizovány následující kroky:

 

  • Na webových stránkách FČST bude v kapitole „Osobnosti“ vytvořen další oddíl „Profily reprezentantů“.
  • Každý reprezentant má právo a možnost zde umístit svůj profil se zveřejněním sponzora.
  • Bude vytvořen jednotný list (formulář) „Profil Reprezentanta“, který bude obsahovat osobní údaje, sponzory reprezentanta, dosavadní úspěchy, plány apod.
  • Na vytvoření profilu mají nárok členové FČST, kteří budou soutěžit na ME a MS GPC 2015.

Aspoň toto pro vás můžeme v dnešní době udělat. Při informaci pro sponzory pak uvádějte, že stránky jsou na základě písemné smlouvy s Ministerstvem kultury ČR archivovány každé čtvrtletí s následujícím zněním:

"Tyto stránky jsou pravidelně archivovány Národní knihovnou ČR pro svou kulturní, vzdělávací, vědeckou, výzkumnou nebo jinou informační hodnotu za účelem dokumentace autentického vzorku českého webu. Jsou součástí kolekce českých webových stránek, které NK ČR hodlá dlouhodobě uchovávat a zpřístupňovat pro budoucí generace. Jejich záznam je součástí České národní bibliografie a katalogu NK ČR."  

Přednostně uvažujeme s profily našich reprezentantů. Profily všech našich členů prozatím neřešíme. Uvidíme, jak se nabídka osvědčí a pak budeme věc řešit dále. Jen pro dokreslení, je nutno si však uvědomit, že pokud bychom udělali profil každého našeho člena a na web dali 1 profil týdně, pak máme seriál profilů na 4 roky. Ale uvidíme a dořešíme.

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male