1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Členská základna FČST k 11.2.2015

 19 klubů a 198 členů FČST. Takový je stav členské základny k 11.2.2015. Nutno však podotknout, že stále se řeší další členové. Nechtěli jsme však dále zdržovat zveřejnění, tak Vám soupisku členů přinášíme ve stavu k dnešnímu dni. O doplnění budete informováni. Seznam naleznete zde (klikni): Členové FČST. Další informace a odkazy budou zachovány v kapitole "Členové! viz. záhlaví výše.

 

A co se změnilo?

  • Všechny členské kluby z roku 2014 pokračují i nadále. Navíc máme i dva nové kluby: Powerlifting Vyškov a Valach Power. Nováčky u nás vítáme, přejeme jim hodně úspěchů sportovních i v osobním životě a těšíme se na spolupráci.
  • Jeden klub se přejmenoval a to Berserk Security Power Team (původní název: Buffyfitness Powerlifting Team).
  • Počet členů (fyzických) je 198, jak je již uvedeno výše. Někteří členové z roku 2014 ukončili členství, ale přibylo spousta nových členů. Všechny Vás vítáme v našich řadách a vážíme si zájmu všech o naši činnost.

Co k tomu dodat?

Začínám z toho mít trému. Je to obrovský nárůst členů a všichni mají svá očekávání a cíle. A to je pro nás velice zavazující. Budeme dělat vše pro to, abychom splnili ta přání, která splnit můžeme. Věřím, že se nám to podaří, protože kolektiv je velký a prověřený několika lety činností a společných aktivit, takže máme na čem stavět a z čeho vycházet.

Přeji všem hodně sportovních úspěchů, síly, energie a štěstí a těším se na setkání s Vámi všemi na společných závodech. Bude mi ctí s Vámi spolupracovat.

Hurdálek Libor

Prezident FČST

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male