1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

MS 2017 bude v ČR

 Na jednání AGM  v argentinském Iguazú dne 3.10.2014 bylo odhlasováno, že Mistrovství světa v powerliftingu v roce 2017 proběhne v České republice pod patronací FČST.

 

O nominaci jsem se rozhodl těsně pře odletem na argentinský šampionát. Po projednání  s úzkým vedením FČST a spolupracovníky z ME v Trutnově bylo jasno. Všichni se vyslovili pro podání nominace.

Na místě mezitím podala nominaci na pořádání MS i Brazílie, zaštítěná zkušenostmi Argentiny, která by samozřejmě v případě úspěchu nominace Brazílie na MS i participovala.

Do Argentiny jsem dorazil ve čtvrtek ráno a ihned jsem podal naší nominaci zástupcům mezinárodního vedení  GPC.  Naše nominace byla  přijata s radostí a u některých i s nadšením. Vlastní jednání AGM probíhalo večer a tak zbývalo par hodin do hlasování, které byly využity k zákulisním jednáním.

Při ústní prezentaci jsem zdůraznil naši vysokou materiální vybavenost a zajištěnost, nadstandard v  informatice a hlavně know how získané pořádáním řady soutěží, které všechny vyústily i v pozitivně hodnocené letošní ME v Trutnově. Zdůraznil jsme, že k podání nominace jsme se museli propracovat několik let sbíráním zkušeností a vybavováním od nejnižších soutěží až po dnešek.

Ve vlastním hlasování jsme pak uspěli v poměru hlasů 12:3. Je to pro nás všechny velký úspěch a ocenění vytrvalé práce a úsilí. Kdo v roce 2011 při osamostatnění a založení FČST věřil, že tohoto dosáhneme? Děkuji Vám všem. Je to Vaše práce a Vaše úsilí.

A jen ještě jedna poznámka na závěr. Výbor nemá ve zvyku nařizovat, kde šampionát bude. Z jednání jsem však byl překvapen, všichni vyslovili přání, aby to bylo opět v Trutnově. Je vidět, že to jde i bez metra a letiště. Rozhodnutí však záleží na nás - FČST.

Hramonogram velkých šampionátů pro nejbližší roky je  následující:

MS:

  • 2015 - USA - Las Vegas - Sice vzdálená, ale zato atraktivní a powerlifterskou základnou lákající lokalita.
  • 2016 - Srbsko - Pravděpodobně Niš - Lokalita dostupná automobilem. Stále jedete po dálnici. Kdo byli v srbském Knjaževaci na ME, cestu znají a znají i pořadatele.
  • 2017 - Česká republika - pravděpodobně Trutnov - Doma, nejvyšší čas začít ladit formu.

ME:

  • 2015 - Anglie - Eastbourne - Město jižně od Londýna na jižním pobřeží Anglie. Pro některé dostupné i automobilem. Rozhodně to bude zajímavé a lákavé.
  • 2016 - Zatím požádalo Polsko - Pro ČR dostupné a jazykově přístupné místo.

 

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes386
Za měsícZa měsíc13790
CelkemCelkem1092495
Vaše IP18.118.32.213
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 27
Teď on-line
-