1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Uznání pro webové stránky FČST

Webové stránky naší federace byly na základě hodnocení podle stanovených kritérií vybrány pro zařazení do reprezentativních vzorků českého webu s cílem jejich dlouhodobého uchování pro budoucí historické a výzkumné účely.

 

Naše stránky tak jsou zařazeny do výběrového archivu v rámci projektu Národní knihovny České republiky zřizované pod Ministerstvem kultury ČR a budou pravidelně archivovány pro svou kulturní, vzdělávací, vědeckou, výzkumnou nebo jinou informační hodnotu.

V minulém týdnu podepsal prezident FČST Libor Hurdálek s Národní knihovnou ČR smlouvu o výše uvedené archivaci. Na základě této smlouvy budou naše stránky archivovány 6x ročně a jako ocenění kvality webu FČST Národní knihovnou jsme obdrželi logo, které můžeme používat na našich stránkách a které upozorňuje, že tyto stránky jsou archivovány v rámci projektu WebArchiv.

Chápeme toto ocenění jako výsledek práce všech našich členů a příznivců a věříme, že toto ocenění Vás nejen potěší, ale vytvoří i další impuls pro posun powerliftingu opět o "kousek dále".

 

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male