1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

Poděkování za výsledky roku 2012

Ohňostroje dohasly, přípitky byly proneseny, oslavy utichly. Rok 2012 je již pouhou minulostí a naše federace vstupuje do druhého roku samostatné činnosti. V záchvatu bilancování a hodnocení se v řadě odborných činností kladou otázky: "Jaký tedy vlastně byl uplynulý rok? Byl úspěšný nebo naopak?"

 

Zkusme se na uplynulých 12 měsíců podívat i z pohledu naší federace. Nejdříve však bude vhodné podotknout, že s odstupem času lze pokaždé proklamovat, že toto nebo ono mohlo být lepší a řešeno zcela jiným způsobem. Přesto si však myslím, že lze minulý rok považovat za úspěšný a to hned z několika důvodů.

Prvního ledna 2012 stála naše federace na samém začátku. Neměla nic. Byla na startu. Vše od řízení, po správu, dokumenty, realizaci soutěží, propagaci, interní i externí vazby atd. jsme museli nastavit a vytvořit. Teď můžeme říci, že FČST se stala během jednoho roku řádně fungující federací s jasně deklarovanými prioritami a uceleným systémem řízení. Svými výsledky dovedla dokonce oslovit řadu dalších zájemců, kteří rozšířili náš kolektiv. Za nemalý úspěch tak lze určitě považovat i rozšíření federace co do počtu klubů a členů. 130 registrovaných členů je opravdu dobré číslo.

Během roku jsme jako federace či naše členské kluby uspořádali několik soutěží, které opravdu oslovily odbornou veřejnost i fandy, což se odrazilo na vysoké účasti i ohlasech po soutěžích. Nezanedbatelná pak je i prezentace na mezinárodním poli, kde jsme svými výsledky potvrdili kontinuitu rozvoje GPC v České republice. Připomeňme například získání pořádání ME GPC v roce 2014, výborná umístění jednotlivců i skupin na mezinárodních soutěžích, početná obsazení výprav atd. Uvedená fakta i další detaily si budete moci ověřit ve výroční zprávě, která bude umístěna na web během několika dnů.

S odstupem času tak lze konstatovat, že jsme šli správnou cestou. Při bilancování je však nutné mít neustále na paměti, že za dosaženými výsledky vždy stojí konkrétní události a především konkrétní tváře. Jsou to naši členové, přátelé, sponzoři i příznivci. Všichni tito si zaslouží poděkování a úctu. Prezentované výsledky jsou jen jejich dílem a úspěchem, na který mohou být právem hrdi.

Následně se pak všichni ptají, co nám přinese rok následující. Rozhodně můžeme potvrdit, že budeme pokračovat v nastoleném trendu otevřené federace přístupné ke spolupráci se všemi, kteří mají stejné zájmy a jsou ochotni a schopni držet slovo a ctít vztah založený na respektování nejen priorit a výhod spolupráce, ale i odlišností myšlení partnera.

Dá se očekávat, že v průběhu roku budou opět zaznívat proklamační sdělení všeho druhu včetně ověřených zpráv, jak vystřižených z mayského kalendáře, o konci všeho možného. Mějme však na paměti, že jsme silnou federací, federací se schopným kolektivem a svůj osud již máme zcela pevně ve svých rukou.

Přeji Vám všem hodně síly, energie a vytrvalosti v příštím roce a těším se na společná setkání u liftu se všemi, kteří mají lift opravdu rádi.

Bylo mi ctí s Vámi všemi spolupracovat

Hurdálek Libor

 

 

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes375
Za měsícZa měsíc7363
CelkemCelkem1086068
Vaše IP18.226.251.22
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 12
Teď on-line
-