1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ME GPC 2014 - Další sponzor

Dalším novým sponzorem, se kterým jsme navázali spolupráci pro nadcházející ME GPC 2014 v Trutnově je společnost ELEIKO. Nová sada kotoučů této společnosti bude mít premiéru na nadcházejícím ME a nakladači se představí v tričkách společnosti ELEIKO.

ME GPC 2014 Trutnov - Nový sponzor

Pro nadcházející ME GPC 2014 v Trutnově jsme navázali spolupráci s novým sponzorem: společností MUSCLE SPORT. Těšíme se na spolupráci a věříme, že sponzorství bude prospěšné nejen pro obě strany, ale především pro závodníky a lifterskou veřejnost.

Vítáme další nový klub

Dalším novým klubem FČST se stal Sokol Máchod. Vítáme přátelé z Náchoda mezi námi a přejeme jim mnoho sportovních i osobních úspěchů a hlavně, ať se jim mezi námi líbí! Sokol Náchod je již naším 15 klubem.

MČR v Bench Pressu 2014 - "Klobouk dolů"

 Děkuji všem - závodníkům, pořadatelům, servisu, hostům i doprovodu za pěkné MČR v Semilech. Byl to pěkný den plný hodnotných výkonů a přátelské sportovní atmosféry. Bylo mi ctí se s Vámi všemi setkat a účastnit se společných závodů. Těším se na další soutěže a to hned na první a tou bude ME GPC v Trutnově. K Semilům se ještě vrátíme reportem. Takže ještě jednou všem obrovské DÍKY a gratulace k perfektním výkonům!!!!!!!

Vítáme u nás nový klub

Dalším novým klubem FČST se stal Fit Gym Olomouc. Vítáme nový klub a všechny jeho členy a příznivce mezi námi a přejeme všem hodně síly, energie a sportovních úspěchů. Prostě: Ať se vám u nás líbí!!"

Číst dál: Vítáme u nás nový klub

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male