1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Jožka Grmolec letí na ME WRPF

27. - 30.4.2018 proběhne v Moskvě Mistrovství Evropy WRPF/WEPF/WAF a do bojů zasáhne i náš člen Jožka Grmolec. Držíme Jožkovi palce, přejeme hodně síly, energie a hlavně toho sportovního štěstíčka. Ať se daří Jožko. https://www.facebook.com/events/160794794545524/

Číst dál: Jožka Grmolec letí na ME WRPF

Visegrad World Cup 2018 - Šťastnou cestu

Jíž zítra vyráží první naši závodníci a jejich doprovod na cestu do Gyoru na Visegrad World Cup. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu a na soutěži jen samé platné pokusy se záznamy v tabulkách rekordů. Pokud budete něco ptřebovat, bude nás tam hodně na řešení. Takže žádný strach, v Gyoru budete jako doma. Uvidíme se v Gyoru, přátelé. A nezapomeňte, v sobotu po závodě si uděláme společné foto.

Visegrad World Cup 2018 - Nominace odeslána

Byla odeslána nominace na Visegrad World Cup 2018 (Gyor). V nominaci za ČR je celkem 59 závodníků. Současně bylo odesláno i startovné za všechny závodníky uvedené v nominaci. Pamatujte na to, že si v sobotu po soutěži (před vyhlášením) uděláme společné foto. Pokud budete něco potřebovat, budu na soutěži celou dobu a bude tam i spousta dalších našich členů. Tekže přátelé, uvidíme se v Gyoru. Držíme vám palce a přejeme hodně úspěchů. Nominaci naleznete na FČST Google. Pro vstup klikněte na logo vpravo "Soutěže - Info" a pak na složku "Visegrad World Cup 2018". 

Číst dál: Visegrad World Cup 2018 - Nominace odeslána

Členové FČST 2018

Z obdržených přihlášek byl vytvořen aktuální seznam členů FČST pro rok 2018. K 9.3.2018 je v FČST registrováno 27 klubů a 281 členů.  K uvedenému datu jsou registrovány 4 zcela nové kluby FČST. 

Soutěže 2018 - Dezinformace

Přátelé, máme tady upozornění pro naše členy. Poslední dobou dostáváte osobní pozvánky na různé soutěže od pana Kalenského. Dovolujeme si vás upozornit, že toto nejsou pozvánky na NAŠE SOUTĚŽE. Jde o soukromou iniciativu p. Kalenského, který tímto nebyl naší federací pověřen. Přehled našich soutěží je uveden v našem kalendáři. Tuto informaci Vám poskytujeme, protože dostáváme dotazy, co a jak a u řady členů vznikají nejasnosti a otázky. Chceme vše uvést na pravou míru, abyste nebyli třeba poškozeni a aby nevznikaly nejasnosti a dohady . Jde o následující:

Číst dál: Soutěže 2018 - Dezinformace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male