1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v BP a MT 2018 Trutnov: Rozhovor s pořadatelem

Na FČST Google byl vložen rozhovor s jedním s pořadatelů MČR v BP a MT Liborem Hurdálkem. Pro vstup klikněte na banner v pravem sloupci webu FČST "Soutěže-info" a následně pak na složku "MČR v BP a MT Trutnov 2018". Pro vstup klikni zde: Rozhovor s pořadatelem MČR Trutnov 2018. Jen připomínáme, že uzávěrka je již 2.10.2018. Po tomto termínu je možné se přihlásit po dohodě s pořadatelem a s penalizací.

Číst dál: MČR v BP a MT 2018 Trutnov: Rozhovor s pořadatelem

MS GPC 208 Eger: Šťastnou cestu

Tak naši reprezentanti již doladili formu na nadcházející MS GPC 2018 v Egeru a pomalu balí a připravují se na cestu. Přejeme všem hodně energie, síly a štěstí a hlavně šťastnou cestu. Uvidíme se v Egeru, přátelé. A před soutěží ještě pár informací, třeba se budou hodit:

Číst dál: MS GPC 208 Eger: Šťastnou cestu

Extrifit Cup 2018: Poděkování

V sobotu 18.8.2018 proběhl v Pardubicích na koupališti 2. ročník Extrifit Cup v benchpressu a mrtvém tahu. Soutěž byla pojata trochu netradičně a to pod otevřeným nebem v prostorách zaplněného pardubického koupaliště. Soutěž proběhla v pohodové náladě a s výbornými výkony a závodníci, jejich doprovod i doiváci si ji užili. Děkujeme pořadatelům v čele s Vlastou Kuželem za uspořádání vydařené soutěže. Poděkování si zaslouží i všichni závodníci, kteří podávali perfektní výkony. Byl to krásný den plný sportovních výkonů a setkání. Díky Vám za něj přátelé. Bylo mi ctí a potěšením být u toho s Vámi.
Reprezentanti si teď doladí formu na MS GPC v Egeru a s řadou z Vás se pak uvidíme na MČR v BP a MT v Trutnově. Těšíme se na Vás.

Extrifit Cup 2018: Šťastnou cestu!

Již zítra někteří účastníci Extrifit Cup 2018 vyráží do Pardubic, další pak v sobotu. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu. Přibalte si energii, kopec síly, dobrou náladu a plavky. Uvidíme se v Pardubicích, přátelé!

Nové GPC WR & ER 07/2018

Na gogle GPC byly vloženy světové a evropské rekordy aktualizované po našem MČR v Domažlicích. Pro vstup klikněte na webu GPC na logo "GPC Records", umístěné v pravém sloupci stránky a následně na složku WR nebo ER. Všem našim držitelům nových evropských a světových rekordů gratulujeme.

PS. Těch rekordů bylo nakonec více, než jsme původně uvedli po MČR, protože někteří vytvořili rekordy i v total PWL.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male