1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v ST 2014 - Nominace FČST

Upozorňujeme, že 24.2. je uzávěrka pro nominaci a zaslání startovného na společné MČSR v silovém trojboji 2014 v Bardějově. Pozdější přihlášky a platby budou zatíženy penálem 300 Kč. Průběžný stav nominace můžete sledovat na odkazu: Průběžný stav nominace FČST na MČSR. Jen pro informaci, předběžně to vypadá, že počet členů FČST nominovaných na toto mistrovtsví by mohl překročit 60 závodníků.

Číst dál: MČSR v ST 2014 - Nominace FČST

Licence GPC 2014

FČST obdržela licenci GPC pro rok 2014 

Číst dál: Licence GPC 2014

Informace pro MS GPC 2014 - Puerto Iguazú

Informace, časový harmonogram a možnosti ubytování pro MS GPC 2014 v argentinském Puerto Iguazú byly vloženy na web GPC. O postupu moninace pro FČST budeme informovat následně. Klikněte: Informace MS 2014

Další nový partner FČST

FČST získala dalšího významného partnera, firmu DIRTECHO MEDIA s.r.o. z Příbrami. DIRTECHO MEDIA s.r.o. podniká v oblasti komplexních reklamních služeb, kde působí již od roku 1993. Významný podíl na získání nového partnera pro naši federaci má Jan Suda z Powerlifting klub Takis Příbram. Děkujeme Honzo a těšíme se na spolupráci s novým partnerem.

Reprezentační soupravy FČST - Objednávky

Máme naceněn textil a výrobu reprezntačních souprav FČST. Níže naleznete ceník jednotlivých dílů soupravy, způsob objednání a platbu.

Číst dál: Reprezentační soupravy FČST - Objednávky

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male