1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v ST 2014 - průběžná informace

Ke 4.3. 2014 je na MČSR v silovém trojboji v Bardějově přihlášeno 156 závodníků (z toho 71 reprezentantů ČR) a je evidováno 212 startů. Máme se na co těšit. Bude to pomalu jak "Evropa". V krátké době přineseme rozdělení do startovních skupin a časy nástupů na pokusy.

MČR FČST V Bench Pressu 2014 - Nominace

Minulý týden jsme odeslali nominaci na MČSR v Bardějově a dnes připomínáme, že termín pro příhlášení na MČR v BP je do 14. března 2014. Pro přihlášení máte dvě možnosti, využít On-line přihlášky a nebo zaslat vyplněnou nominační listinu na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Propozice i přihlášku nalaznete v Dokumentech-Dokumety ke stažení. Nebo nad touto zprávou v rolujících Aktualitách. kde naleznete i propojení na On - line přihlášku. Ještě pár informací:

Číst dál: MČR FČST V Bench Pressu 2014 - Nominace

Kapesní pravidla ST pro rok 2014

Blíží se nám významné závody a proto je vhodné připomenout nejdůležitější body z pravidel silového trojboje. Rychlý a zkrácený přehled je zanesen v Kapesních pravidlech ST. Pro zobrazení klikněte: Kapesní pravidla ST. Významná změna je u Bench pressu a to, že spouštění činky na hrudník se provádí až po povelu "Start". Doporučuji prohlédnou si pravidla. Bylo by škoda přicházet o pokusy kvůli neznalosti. A ještě jedno doporučení. Na místě věnujte chvíli času a "okoukněte", jak rozhodování běží.

MČSR v ST 2014 - Zaslaná nominace

Dne 27.2. byla pořadateli MČSR 2014 v Bardějově zaslána nominace i startovné za všechny nominované závodníky ČR. V nominaci je 67 soutěžících za ČR. Celkově je na MČSR přihlášeno 128 závodníků. Stav nominace najdete zde: Nominace na MČSR 2014. Děkujeme všem závodníkům za chuť reprezentovat ČR a přejeme jim pohodovou přípravu a perfektní doladění formy. Uvidíme se v Bardějově!!!!

Reprezentační soupravy FČST - uzávěrka

Uzavíráme objednávku reprezentačních souprav. Pokud to někdo nestihl. Poslední šance je zítra 26.4.2014!!!! Pro informace klikni zde: Reprezentační oblečení.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male