1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Vítáme mezi námi nový klub

Od září 2014 byl pod FČST zaregistrován další nový klub Powerlifting Vrchlabí. Zastupující osobou je Tomáš Kalenský a klub má k datu založení 11 členů. Vítáme Vrchlabáky mezi námi a přejeme hodně štěstí a úspěchů na "samostatné klubové" cestě. K dnešnímu datu tak má FČST celkem 16 členských klubů a 149 registrovaných členů.

Číst dál: Vítáme mezi námi nový klub

Balíčky za ME GPC 2014

Vážení přátelé,  jak jsme již oznámili, bude část zisku z ME GPC v Trutnově směrována na reprezentanty ČR formou motivačního balíčku. Nyní pokračujeme výběrem balíčku, který obdrží reprezentanti na MČR v Podivíně 22.11.2014. Zde jsou informace pro výběr:

  • Hodnota všech balíčků před slevou bude do 82.000 Kč.
  • Balíčky dodá partner MUSCLESPORT, který rovněž sponzoroval ME v Trutnově a který pokračuje s FČST ve spolupráci.

Číst dál: Balíčky za ME GPC 2014

Nové ER & WR GPC

Blíží se Karpatský pohár, kde budou uznávány evropské i světové rekordy GPC. Abyste si mohli stanovit své cíle, tak na web GPC byly vloženy aktuální tabulky evropských a světových rekordů. Čtěte: ER &  WR GPC

Musclesport - Spolupráce pokračuje

Vážení přátelé, firma Musclesport nabídla federaci GPC a jejím členům do konce roku 2014 slevu 15 % na jakoukoliv objednávku z www.musclesport.cz  Stačí poslat Adamovi Švehlovi Vaše jméno. Adam Vás zaregistruje a jakmile si objednáte zboží, automaticky dostanete uvedenou slevu. Pro příklad BCAA Drink 500g eshop 495 Kč, členové GPC 420 Kč. Děkujeme Adamovi a firmě Muscletech za nabídku a těšíme se na další spolupráci. E-mail na Adama Švehlu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a facebook: https://www.facebook.com/adam.svehla.5?fref=nf

 

Zisk z ME půjde i k závodníkům

ME GPC 2014 v Trutnově bylo úspěšnou sportovní akcí a po uzavření můžeme konstatovat, že bylo úspěšné i finančně, protože skončilo v kladných číslech. Bylo rozhodnuto, že část zisku "půjde" do kasy FČST a část  bude směrována na všechny závodníky ČR, kteří nastoupili na ME. Každý reprezentant FČST z ME tak obdrží motivační balíček sportovní výživy. Celkem bude na nákup těchto balíčků použito 60.000 Kč. Představa je následující:

Číst dál: Zisk z ME půjde i k závodníkům

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male