1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Školení nových rozhodčích

Na MČSR v Praze proběhne praktická část školení nových rozhodčích FČST. Nominaci na kandidáty zašlou vedoucí jednotlivých klubů do 8.4.2015 na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky pro skládání zkoušek jsou následující:

Číst dál: Školení nových rozhodčích

Profil reprezentanta FČST

Jak jsme informovali zhruba před měsícem, rozjíždíme profily reprezentantů FČST. Náhled je přiložen níže a vzorovou stránku si ve wordu můžete stáhnout v kapitole - Dokumenty, Oddíl - Dokumenty ke stažení. Princip profilů je následující:

Číst dál: Profil reprezentanta FČST

1. Odborný seminář FČST - Návrh

 Úspěšní se od neúspěšných odlišují tím, že Ti úspěšní si své plány a sny plní. A teď je řada na nás. Zhruba před 14 dny přišel Jan Suda s návrhem, uspořádat semináře FČST. Návrh Vás dle ohlasů zaujal. Takže přecházíme od „povídání“ k činům a tady je návrh 1. Odborného semináře FČST.

Číst dál: 1. Odborný seminář FČST - Návrh

FČST má 207 členů

Před mistrovstvími republiky byla aktualizována soupiska členů FČST. K 8.3.2015 má FČST 19 členských klubů a 207 členů. Pro soupisku klikni zde: Členská základna FČST. V dokumentu na jednotlivých listech naleznete jmenný seznam členů, seznam členů po klubech a přehled klubů 

Podpora reprezentantů FČST

Blíží se nám ME v Anglii a MS v USA. Naši reprezentanti hledají sponzory. Sponzoři však požadují prezentaci podporovaného sportovce a tím i sebe. V souvislosti s tímto nabízí FČST pomoc při prezentaci na svých webových stránkách a facebooku. Za tímto účelem budou realizovány následující kroky:

Číst dál: Podpora reprezentantů FČST

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male