1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v BP 2015 - Přímý přenos

Již zítra 24.4. vyráží první soutěžící na MČR v bench pressu FČST 2015. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu a těšíme se na setkání ve Vrchlabí. Věříme, že forma je doladěna a tak přibalte i dobrou náladu, ať se nám mistrovství vydaří stejně jako to v Praze před 14 dny. A pro ty, kteří zůstanou doma, přinášíme odkaz na živý přenos, aby alespoň takto mohli zůstat v centru dění. Klikni: MČR přímý přenos

ME GPC 2015 - Ubytování

Pro nalezení ubytování na ME GPC v Eastbourne máte 2 možnosti.

1) Klikněte na následující odkaz: Hotely Eastbourne. Zadejte příjezd a odjezd a dostanete nabídku volných hotelů a odkaz ne rezervaci. 

Číst dál: ME GPC 2015 - Ubytování

MČSR v ST 2015 - Hodnocení delegáta GPC

Majstrovstvá ČSR v ST, Praha 2015:

Ako delegát svetovej federácie GPC som sa zúčastnil majstrovstiev Českej a Slovenskej republiky v silovom trojboji ktoré sa konali v Prahe v dňoch 10.až 12.apríla. Mojou úlohou bolo overiť či šampionát spĺňa po organizačnej,ale hlavne po technickej stránke stanovené kritéria pre priznávanie Európskych a svetových rekordov a dozerať na dodržiavanie pravidiel.

Súťaž bola skvele pripravená a spĺňala všetky stanovené kritéria začo patri poďakovanie FČST a organizátorom na čele s pánmi Jánom Vojtechvským a Jozefom Makovským.

Prácu rozhodcov hodnotím veľmi kladne. Pri rozhodovaní v jednotlivých disciplínach striktne dodržiavali pravidla a ich rozhodovanie bolo objektívne pre všetkých zúčastnených pretekárov.

Celkovo bolo uznaných 30 Európskych a svetových rekordov z toho 27 rekordov RAW a 3 rekordy EQ.

Toto moje hodnotenie v uvedenom znení budem tlmočiť na najbližšom zasadnutí členom výboru GPC.

Ján Matej, viceprezident GPC pro Evropu

Vyjádření prezidenta FČST Libor Hurdálka:

Děkujeme pane Jáne Mateji. Vaše slova nás velice a těší a zároveň nás zavazují pro naši příští činnost. Jsem velice rád, kam se za tři roky pohnula spolupráce SAST a FČST. Společné soutěže jsou kvalitnější, početněji obsazené a i výkony rostou. Dalším nezpochybnitelným faktem je, že i díky této spolupráci jsme mohli na uvedeném mistrovství uznávat nadnárodní rekordy. Což řada závodníků určitě ocenila. Druhou stranou mince je, že tomuto faktu musela odpovídat i úroveň posuzování rozhodčích, abychom hned vpočátku neznehodnotili a nezpochybnili nové evropské a světové rekordy špatným rozhodováním.

Když se tak ohlížím, musím s uznáním konstatovat, že i díky této spolupráci roste význam a postavení celé GPC ve středoevropském regionu. Vážený pane Mateji, bylo nám potěšením a ctí přivítat Vás u nás a účástnit se s vámi a vašimi závodníky pod vedením pana Luboše Velgose a těšíme se na další společné závody.

Hurdálek Libor, prezident FČST

MČR v BP 2015 - Informace

 MČSR v silové trojboji je za námi a již se nám nezadržitelně blíží MČR v bench pressu 2015. Přinášíme Vám pár důležitých informaci:

  • K 16.4.2015 je přihlášeno 99 závodníků a ještě nějaké očekáváme.
  • MČR je nominačním závodem na ME a MS GPC 2015 v Bench Pressu.

Číst dál: MČR v BP 2015 - Informace

MČSR v ST 2015 - Poděkování

Ve dnech 10. - 12.4.2015 proběhlo v Praze společné mistrovství ČR a SR v silovém trojboji. Děkuji všem pořadatelům a zejména pak členům Xxtreme Praha za výborně připravenou a zorganizovanou soutěž. Krátce přidám jen pár rychlých postřehů:

Číst dál: MČSR v ST 2015 - Poděkování

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male