1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ME GPC 2019: Šťastnou cestu

Všem našim reprezentantům a jejich doprovodu přejeme šťastnou cestu, samé platné pokusy a hodně úspěchů na ME GPC 2019. Uvidíme se v Tiszakécszke, přátelé.

Číst dál: ME GPC 2019: Šťastnou cestu

Volyně Deadlift 2017 - Poděkování

5. 8. 2017 proběhl ve Volyni již 6. ročník pohárové soutěže v mrtvém tahu. Závod probíhal v kouzelném prostředí koupaliště a k pokusům nastoupilo celkem 33 závodníků v 5 kategoriích. Vše probíhalo v pohodové atmosféře a soutěžící si pohárovku pěkně užili, protože tentokrát nám nepršelo a počasí všem přálo. Veliké poděkování si zaslouží pořadatelé v čele s Honzou Vojtěchovským za výborně připravenou soutěž. Poděkování pak náleží i všem závodníkům a fandům, kteří neváhali a přijeli si do Volyně zazávodit nebo alespoň fandit. Byla to perfekní sobota a díky všem za pohodové chvíle. Již se těším na příští ročník, přátelé. Pro zobrazení výsledků klikni v pravém sloupci na banner "Výsledky soutěží".

Číst dál: Volyně Deadlift 2017 - Poděkování

MS GPC 2015 - Držíme palce

MS GPC 2015 v Las Vegas začíná již za pár dnů a tak reprezentanti FČST postupně vyráží do místa konání. Přejeme všem šťastnou cestu, hodně štěstí, plno energie a dostatek síly. Prostě: Držíme Vám všem i Vašemu doprovodu palce!!!!

Podkategorie

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male