1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

VH FČST 2017: Členství, poplatky, příspěvky ...

Na VH FČST se řešilo i členství v FČST, členské poplatky a příspěvky na pořádání soutěží 2018. Takže po pořádku.
1) Členství v FČST.
Každý rok se nám do FČST hlásí řada nových členů. Někteří z nich namají ve svém okolí žádný náš klub, nebo nikoho neznají, něvědí, kam jít atd. Tito členové pak byli psáni po dohodě do různých klubů. Někdy se i stalo, že je žádný klub nechtěl a tak se členy nestali. Za tímto účelem bude pro takové...to nováčky zřízen klub FČST: Scout Powerlifting. Člen, který nebude mít dohodnutý klub, bude zařazen do tohoto klubu.

Číst dál: VH FČST 2017: Členství, poplatky, příspěvky ...

Aktualizované NR FČST 11/2017

Byly aktualizovány národní rekordy FČST po MČR v MT ve Varnsdorfu. Celkem bylo v listopadu ve Varnsdorfu vytvořeno vytvořeno 30 (!!!!) nových rekordů FČST. Všem držitelům nových rekordů gratulujeme! Rekordy naleznete na úložišti Google. Pro vstup klikni na banner "Rekordy FČST" v pravém sloupci. Případné dotazy pište na adresu Libora Hurdálka.

MČR v MT 2017 Varnsdorf - Poděkování

Tak máme za sebou naše MČR v mrtvém tahu. Byla to opět parádní soutěž pad taktovkou Honzy Pianky a celého klubu OST Varnsdorf. Vše bylo perfektně připraveno a průběhu soutěže nelze nic vytknout, naopak. Naše parta z Varnsdorfu si zaslouží naše obrovské poděkování a uznání za celou akci. Díky Vám "BORCI".
Obrovské poděkování si zaslouží i všichni závodníci, kteří dorazili a neváhali obětovat svůj volný čas. Výkony se opět posunuly dále. Vždyť ona bájná hranice 300 kg byla v sobotu pokořena hned 11x. A to je nutné brát v úvahu, že za sebou máme již dlouhou sezónu a hektický závěr podzimu. Všem gratuluji k výkonům a děkuji za účast.
Diváci společně se závodníky a jejich doprovodem doplnili celý závod výbornou atmosférou.

Číst dál: MČR v MT 2017 Varnsdorf - Poděkování

Noví rozhočí FČST 2017

FČST má tři nové národní rozhodčí. Po úspěšně složených praktických a teoretických zkouškách obdrželi licenci národních rozhodčích FČST: Jan Pianka, Daniel Pianka a Tomáš Pleskot. Dále pak dva naši členové složili úspěšné zkoušky na mezinárodní rozhodčí GPC a to Jan Suda a Josef Makovský. Všem jmenovaným gratulujeme a těšíme se na spolupráci.

k 3.11.2017 tak má FČST 14 národních rozhodčích a 4 mezinárodní (GPC)

Číst dál: Noví rozhočí FČST 2017

Aktualizované národní rekordy FČST 10/2017

Byly aktualizovány národní rekordy FČST a to po výsledcích z MS GPC v Trutnově a z World Cup v Maďarsku. Celkem bylo vytvořeno 147 nových rekordů FČST, z toho 146 na MS GPC 2017 a 1 na World Cup. Všem novým držitelém rekordů gratulujeme a děkujem za reprezentaci. Rekordy naleznete na úložišti Google. Pro vstup klikni na banner "Rekordy FČST" v pravém sloupci. Případné dotazy pište na adresu Libora Hurdálka.

MS GPC 2017 celkem rekordů FČST: 146

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male