1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

Vítáme mezi námi nový klub

Od září 2014 byl pod FČST zaregistrován další nový klub Powerlifting Vrchlabí. Zastupující osobou je Tomáš Kalenský a klub má k datu založení 11 členů. Vítáme Vrchlabáky mezi námi a přejeme hodně štěstí a úspěchů na "samostatné klubové" cestě. K dnešnímu datu tak má FČST celkem 16 členských klubů a 149 registrovaných členů.

Číst dál: Vítáme mezi námi nový klub

Balíčky za ME GPC 2014

Vážení přátelé,  jak jsme již oznámili, bude část zisku z ME GPC v Trutnově směrována na reprezentanty ČR formou motivačního balíčku. Nyní pokračujeme výběrem balíčku, který obdrží reprezentanti na MČR v Podivíně 22.11.2014. Zde jsou informace pro výběr:

  • Hodnota všech balíčků před slevou bude do 82.000 Kč.
  • Balíčky dodá partner MUSCLESPORT, který rovněž sponzoroval ME v Trutnově a který pokračuje s FČST ve spolupráci.

Číst dál: Balíčky za ME GPC 2014

Nové ER & WR GPC

Blíží se Karpatský pohár, kde budou uznávány evropské i světové rekordy GPC. Abyste si mohli stanovit své cíle, tak na web GPC byly vloženy aktuální tabulky evropských a světových rekordů. Čtěte: ER &  WR GPC

Musclesport - Spolupráce pokračuje

Vážení přátelé, firma Musclesport nabídla federaci GPC a jejím členům do konce roku 2014 slevu 15 % na jakoukoliv objednávku z www.musclesport.cz  Stačí poslat Adamovi Švehlovi Vaše jméno. Adam Vás zaregistruje a jakmile si objednáte zboží, automaticky dostanete uvedenou slevu. Pro příklad BCAA Drink 500g eshop 495 Kč, členové GPC 420 Kč. Děkujeme Adamovi a firmě Muscletech za nabídku a těšíme se na další spolupráci. E-mail na Adama Švehlu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a facebook: https://www.facebook.com/adam.svehla.5?fref=nf

 

Zisk z ME půjde i k závodníkům

ME GPC 2014 v Trutnově bylo úspěšnou sportovní akcí a po uzavření můžeme konstatovat, že bylo úspěšné i finančně, protože skončilo v kladných číslech. Bylo rozhodnuto, že část zisku "půjde" do kasy FČST a část  bude směrována na všechny závodníky ČR, kteří nastoupili na ME. Každý reprezentant FČST z ME tak obdrží motivační balíček sportovní výživy. Celkem bude na nákup těchto balíčků použito 60.000 Kč. Představa je následující:

Číst dál: Zisk z ME půjde i k závodníkům

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes324
Za měsícZa měsíc10464
CelkemCelkem1089169
Vaše IP18.191.171.20
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 14
Teď on-line
-