1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v ST 2015 - Přímý přenos

Již zítra vyráží první soutěžící na MČSR v silovém trojboji v Praze. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu a těšíme se na setkání v hale. K síle a energii přibalte i dobrou náladu, ať se nám mistrovství vydaří. A pro ty, co zůstanou doma, přinášíme odkaz na živý přenos, aby alespoň takto mohli zůstat v centru dění. Klikni: MČSR přímý přenos

MČSR v ST 2015 - Plakát

Za 14 dnů začíná MČSR v silovém trojboji v Praze. Zatím Vám přinášime plakát.

Číst dál: MČSR v ST 2015 - Plakát

MČR v BP 2015 - Uzávěrka přihlášek

Blíží se nám datum podání přihlášek na MČR v Bench Pressu 2015 ve Vrchlabí. Přihlášky a startovné pošlete nejpozději do 25.3.2015. Po tomto termínu bude přihlášení možné, ale se zvýšeným poplatkem + 200 Kč. Takže neváhejte! A tady máte malou ochtnávku (klikni): Videoupoutávka Vrchlabí.  Těším se na shledání s Vámi všemi ve Vrchlabí.

MČSR v ST 2015 - Uhrazení startovného

Kdo z přihlášených závodníků na MČSR v ST v Praze ještě neuhradil startovné, má možnost jej zaslat do 27.3.2015 na účet uvedený v propozicích. Tentokrát však se zvýšeným poplatkem dle propozic.  Závodníci, kteří neuhradí startovné ani do tohoto termínu, budou vyškrtnuti ze startovní listiny. S dotazy se obracejte na pořadatele Jana Vojtěchovského.

MČSR v ST 2015 - Rozdělení do skupin

Rozdělení do skupin a další informace na nadcházející MČST v  silovém trojboji naleznete na powerlifterovi. (klikni): MČSR startovní skupiny.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male