1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v BP Vsetín 2019: Startovní skupiny a Livestream

K 28.3.2019 je na MČR ve Vstíně přihlášeno 117 závodníků ke 122 startům. Závodníci byli rozděleni do jednotlivých startovních skupin. Přehled skupin byl vložen na Google FČST. Pro vstup na informace na Google klikněte v pravém sloupci stránky na logo "Soutěže-info" a následně na složku "MČR v  BP Vsetín 2019" a dále pak na soubor " Skupiny Vsetín 2019". Pro zobrazení klikni zde: MČR v BP Vsetín 2019. Livestram je stejný, jako byl pro MČR v Trutnově (klikni): MČR Vsetín 2019   

Na 1. listu souboru "Skupiny Vsetín 2019" s názvem skupiny jsou uvedeny skupiny a jmenný seznam závodníků. Na 2. listu  "Abecední seznam se skupinami" pak naleznete abecední seznam startujících s určením skupiny. Pokud se někdo přihlásil k více startům, má přiděleno více skupin. Pokud někdo soutěží ve své věkové kategorii a pak ještě v Open, startuje pouze jednou a to ve své věkové kategorii. (V seznamu jsou tyto starty probarveny šedě). 

Průběh soutěže: Jednotlivé skupiny budou nastupovat podle pořadového čísla od 1. a dále. Každá skupina vždy udělá všechny 3 pokusy a pak bude pokračovat další skupina. Přestávky budou vyhlašovány v průběhu dne. Budou v rozmezí 5 - 10 minut, pokud nebude při soutěži oznámeno jinak.

Takže snad zatím vše. Přejeme Vám všem pohodové doladění formy a příští víken se uvidíme ve Vsetíně. Těšíme se na Vás.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male