1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Soutěže 2018 - Dezinformace

Přátelé, máme tady upozornění pro naše členy. Poslední dobou dostáváte osobní pozvánky na různé soutěže od pana Kalenského. Dovolujeme si vás upozornit, že toto nejsou pozvánky na NAŠE SOUTĚŽE. Jde o soukromou iniciativu p. Kalenského, který tímto nebyl naší federací pověřen. Přehled našich soutěží je uveden v našem kalendáři. Tuto informaci Vám poskytujeme, protože dostáváme dotazy, co a jak a u řady členů vznikají nejasnosti a otázky. Chceme vše uvést na pravou míru, abyste nebyli třeba poškozeni a aby nevznikaly nejasnosti a dohady . Jde o následující:

  1. Pro účast na těchto soutěžích (mimo náš kalendář) platí naše "Podmínky členství": Sotěž za soutěž.
  2. Dále, často se na těchto soutěžích slibují národní rekordy, nominace atd.  Rekordy a nominace můžete mít na našich soutěžích podle pravidel FČST. Národní rekordy a nominace FČST Vám nemůže slibovat a zajišťovat cizí federace, se kterou nemáme dohodu.
  3. Může se stát, že se omylem účastníte těchto soutěží a nezbydou vám prostředky (finance, dovolená) na soutěže v našem kalendáři.

 Přehled našich soutěží a informace k nim naleznete na Google FČST. Stačí kliknout na Banner "Soutěže - info" v pravém sloupci webu FČST.

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male