1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Plán soutěží pro rok 2017

Pro rok 2017 jsme pro Vás připravili opět řadu zajímavých soutěží. Příjemným překvapením pro Vás určitě bude zařazení tří zcela nových soutěží s novými pořadateli a ve zcela nových ale zajímavých lokalitách (Hradec Králové, Vsetín, Domažlice). Dále jsou zde standardní MČR, kde MČR v silovém trojboji a následné v benchpressu budou opět společná se SR a to s asociacemi SAST a  AWPC (slovenská WUAP). Samozřejmě nesmí chybět ME a MS GPC a jeden světový pohár GPC v Maďarsku. Zde je stručný přehled:

 

1. MČSR v Trojboji: 7.-9. dubna - Příbram - Pořadatelem budou již osvědčení pořadatelé Xxtreme Praha a Suda Team

2. MČSR v Benchpressu: 29.-30. dubna - Trnava (SK) - Pořadatelem bude Ruda Siska a AWPC Slovakia

3. Pohárová soutěž v benchpressu a mrtvém tahu Vsetín: 2. polovina května - Vsetín -Pořadatelem bude Adam Švehla se svým Walach power. Nová zajímavá lokalita se zajímavým pořadatelem. Místo pořádání je lehce dostupné i ze Slovenska.

4. ME GPC 2017: 25. - 30. června - Proběhne v Biala Podlaska (PL) a bude se soutěžit v trojboji, benchpressu, mrtvém tahu a dřepu.

5. Volyňská mrtvola: začátek srpna - Volyně - Již klasická a zaběhnutá pohárová soutěž v mrtvém tahu pod taktovkou Xxtreme Praha.

6.  Extrifit Cup Hradec Králové: druhá polovina srpna - Hradec králové - Další nová pohárová soutěž v benchpressu a mrtvém tahu. Pořadatelem bude Vlasta Kužel a spolupořadatelem bude společnost Extrifit. Takže další zajímavý bombónek pro Váš plán.

7. MS GPC 2017: 16. - 23. září -  Proběhne v Trutnově a bude se soutěžit v trojboji, benchpressu, mrtvém tahu a dřepu. Mistrovství proběhne na domácí půdě, takže se pořádně připravte, ať jste u toho.

8. World Cup:  říjen - Světový pohár proběhne v maďarském městě Szerencs (Maďarsko) pod vedením GPC of Hungaria.

9. MČR v mrtvém tahu: polovina listopadu - Varnsdorf - MČR bude tentokrát pořádat osvědčený tým OST Varnsdorf

10. Pohárová soutěž v benchpressu a mrtvém tahu Domažlice: konec listopadu, první půlka prosince - Domažlice - třetí nováček v pořádání soutěží pod hlavičkou FČST a tentokrát zkušený Tomáš Kaas se svým týmem SK Ironbulls Domažlice. Akce jako stvořená na míru pro Váš předvánoční relax a rozjímání.

Samozřejmě celý rok poběží další ročním PWL GP FČST 2017, který bude zahrnovat všechny uvedené soutěže kromě World Cup v Maďarsku.

Aktuální kalendář soutěží naleznete zde (klikni). Soutěže FČST 2017.

Všem pořadatelů soutěží pod hlavičkou FČST bude poskytnuta ze strany federace technická, finanční i organizační pomoc, jak byla projednána na VH FČST 2016. Samozřejmostí je poskytnutí Know How a propagace na webu a FB FČST, takže se všemi informacemi k soutěžím budete postupně informování v čase jejich vzniku.

Těšíme se na setkání s Vámi všemi na soutěžích v roce 2017 a všem pořadatelům soutěží držíme palce a těšíme se na spolupráci.

Za FČST

Hurdálek Libor

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male