1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

FČST má významného partnera!!!

Je pro nás ctí, oznámit Vám, že FČST uzavřela dohodu o partnerství se společností FIT-PRO CZECH s.r.o. Z partnerství budou vyplývat určité výhody pro naše členy a vybrané akce, na druhou stranu nás dohoda k některým věcem zavazuje. Konkrétní nabídky budou rozeslány informačním dopisem na vedoucí jednotlivých členských klubů. S potěšením dále oznamujeme, že společnost FIT-PRO bude i sponzorem na MČR v Bench Pressu v Trutnově. V následující kapitole se firna sama představí:

 FIT-PRO CZECH

Firma FIT-PRO CZECH vznikla v roce 2011. Primárním zaměřením je sportovní výživa a doplňky stravy a to zejména díky značkám, jako WEIDER nutrition, OLIMP SPORT NUTRITION, AONE, MAX Muscle a dalším. Všechny tyto značky (kompletně 8) máme ve výhradním dovozním právu. Jednou ze značek je od začátku i HARBINGER, jež je americkým výrobcem bandáži, opasků, trhaček a dalšího vybavení.

Vzhledem k tomu že firma FIT-PRO CZECH si zakládá na osobním přístupu a 100% spokojenosti klienta, od roku 2012 se začala zabývat segmentem funkčního tréninku a silových sportů. Klienti tudíž nyní mohou nakoupit:  výživu, podložky na cvičení, švihadla, bandáže, kotouče, osy, jednoruční činky, silové stojany a vše na co si vzpomenou.  To vše v dnešní době znamená „FIT-PRO CZECH".

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na osobní spolupráci, tým FIT-PRO CZECH.

 

 

 

 

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male