1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Radovan Kaděra v "rekonvalescenci"

 Po vyhraném letošním ME WUAP a vytvoření světového rekordu v mrtvém tahu se předseda oddílu Power Břeclav rozhodl nepokračovat v přípravě na MS GPC 2012, protože se na ME v Rakousku ozvalo staré zranění ramene. Radovan se proto rozhodl přes léto nějaké to kilo shodit, trénovat s lehčími hmotnostmi a přeléčit tak nejen rameno, ale i jiná drobná zranění z jarní sezóny.

O to, oč polevil ve zvedaných závažích, však přidal na intenzitě tréninku a kvalitní stravě. Výsledkem je forma, se kterou by mohl směle konkurovat na kulturistických soutěžích i borcům v těžkých kategoriích. Radovan jako trojbojař kategorie do 125 kg měl dostatek svalové hmoty na zpracování, a proto se i v této "letní" formě držela jeho hmotnost relativně vysoko. Ve
dnech focení těchto snímků,v druhé polovině srpna 2012 se jeho hmotnost pohybovala okolo 110 kg. V jaké kvalitě to bylo, můžete posoudit z přiložených fotografiích. Jen dodám že Radovan měl při této hmotnosti 51 cm přes biceps, 136 cm přes hrudník a 89 cm v pase. Konkurenti lifteři z kategorie do 125 kg se však nemusí těšit zbytečně, protože na podzim Radovan opět zahájí přípravu na soutěže v silovém trojboji, aby se zúčastnil Mistrovství ČR FČST, které je plánováno na půlku dubna v Podivíně. Jako hlavní cíl však má pochopitelně MS GPC které se bude konat v roce 2013 v Maďarsku a Radovan chce zabojovat o nejvyšší medaile a ukázat se v životní formě.

LH

 

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male