1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

AMINOSTAR Benchpress & Deadlift Cup 2012 - Postřehy

 Dne 25. 8. 2012 proběhla ve Vrchlabí akce " AMINOSTAR Benchpress & Deadlift Cup 2012 Vrchlabí".  Měl jsem tu čest soutěž zahájit společně s panem starostou Ing. Janem Sobotkou a viceprezidentem GPC Ing. Janem Matejem.

Nádherná soutěž s nábojem energie, plná pohody a atmosféry.Vrchlabáci to zvládli na 1 s * (ostatně jako vždy). Patří jim všem dík.

Obrovské díky patří závodníkům za bojovnost a výkony. Super byli i diváci, kterých se sešla plná hala. Chvilkami to bylo jak na fotbale (povzbuzování a dokonce i transparenty). Vicepresident GPC Ján Matej nám pogratuloval ke skvělé akci. Byl velice spokojen a akce se hodně líbila (takže velice rád vyřizuji). Rovněž i pan starosta, jak jsem s ním hovořil, byl spokojen. Speaker (sice) od rugby, ale počínal si jak starý harcovník liftu. Perfektně držel náladu a hlavně rytmus závodů. Díky patří i všem sponzorům, kteří akci podpořili. Takže co dodat? Díky všem. Byla to super akce a nádherný den plný liftu a zážitků. Těším se na další setkání a společné závody. V příštím roce i nějaké přibudou. Už nyní se o tom vyjednává. (To by v tom byl čert, aby to nebylo lepší než letos).

Výsledky i report se připravují. Jakmile budou hotovy, uveřejníme je.

Libor Hurdálek

Prozatím malá ochutnávka videí z "mrtvoly":

Jaroslav Zelený 325 kg: http://www.youtube.com/watch?v=rRRUp02b0PE

Jiří Tkadlčík 325 kg: http://www.youtube.com/watch?v=G1TxnmGsr4w

Marek Brázda 307,5 kg (nový člen FČST a 36 člen nominace na MS GPC v Bardějově): http://www.youtube.com/watch?v=V39awZvVXhk

Lukáš Novotný 300 kg: http://www.youtube.com/watch?v=JtOxKn_GeNA

Fotky: http://fotojn.rajce.idnes.cz/

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male