1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ME GPC 05/2020 se ruší

Vyjádření Výboru GPC ke zrušení ME 2020 v Trnavě.

Stručně: Vzhledem k rostoucímu šíření viru Corona, které má za následek cestovní omezení, požadavky na izolaci a uzavření tělocvičen v mnoha zemích, se Výbor GPC ve spolupráci se slovenskými organizátory ME rozhodl zrušit / odložit Mistrovství Evropy GPC naplánované do Trnavy na konec května.

Dokud nebude tato globální pandemie pod kontrolou a nebudou zrušena cestovní omezení, nemůže Výbor GPC rozhodnout o tom, zda toto mistrovství může nebo bude znovu naplánováno na pozdější termín.

Omlouváme se za nepříjemnosti a zklamání způsobená závodníkům, kteří měli úmyslu soutěžit na tomto mistrovství, ale rozhodnutí bylo učiněno s ohledem na zdraví a bezpečnost všech zúčastněných a jejich rodin.

Výbor GPC

Due to the escalating spread of the Corona Virus resulting in travel restrictions, isolation requirements and the closure of gyms in many countries, the GPC Board in conjunction with the Slovakian organisers of the European Championships, have made the decision to cancel/postpone the European Championships scheduled for Trnava at the end of May.

Until such time as this global pandemic is under control and travel restrictions have been lifted, a decision cannot be made by the Board as to whether this event can/will be rescheduled at a later date.

We apologise for the inconvenience & disappointment caused to lifters intending to compete in this event but it has been made for the health and safety of everybody concerned and their families.

The GPC board

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male