1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v BP Holešov 2020: Termín se posouvá

S ohledem na nařízení vlády ze dne 10.3.2020 se MČR v Benchpressu v Holešově  dne 29.3.2020 ruší. MČR proběhne v náhradním termínu a jsou 2 varianty:

1) Konec června-začátek července. Místo konání Holešov. Pro tento případ stačí rozjet přípravu akce koncem května a to už snad bude více jasno, jaká je situace s koronavirem.

2) Pokud nebude MČR v BP v termínu dle bodu 1, bude se konat na podzim. Možností je i společné MČR v BP a MT, jak už tomu bylo v roce 2018.

 

  • Termín tedy bude zveřejněn včas.
  • Startovné. Zatím počkáme na vývoj situace. Když proběhne MČR v náhradním termínu, bude zájemcům o účast startovné převedeno. Těm, kteří nebudou chtít startovat v novém termínu, bude vráceno.
  • Nominace na ME a MS pro BP. Jak jsem již uvedl na FB, všichni, kteří se přihlásili na MČR v Holešově na původní termín a zaplatili startovné, budou mít uznánu nominaci na ME a MS, když jim výkonnost potvrdí vedoucí klubu.

Je nám to velice líto, ale věřím, že naše rozhodnutí pochopíte. Jde o klid, pohodu a zdraví nás všech.

A ještě dovětek k MČSR v TR v Liptovském Mikuláši. Věci jsme právě řešili s prezidentem Peter Mihaly a situace je takové, že konání společného MČSR v Trojboji a dřepu v této chvíli ohroženo není. Slovenští přátelé k tomuto připravují aktuální informace, které následně zveřejníme. Takže alespoň nějaká dobrá zpráva. Vlastně ještě jedna. I přes "národně - státní" problémy v Evropě funguje spolupráce na nadnárodní úrovni se SR na výbornou.

 

 

 

 

 

 

 
 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male